Quercetin Plus Vitamina C 500 mg

Quercetin Plus Vitamina

Quercetin Plus Vitamina C 500 mg ajută la o serie de afecțiuni de sănătate bazate pe inflamație. De asemenea, susține funcționarea sănătoasă a sistemului imunitar și promovează gestionarea zahărului din sânge. Această formulă unică combină quercetina cu un spectru complet de vitamina C, turmeric și bromelaină pentru a oferi o combinație și mai puternică de flavonoide din plante și nutrienți esențiali.

Quercetin Plus Vitamin C, 500 mg

Quercetina flavonoidă este un antiinflamator și antioxidant care susține nivelurile sănătoase de colesterol, precum și sănătatea inimii și a vaselor de sânge. De asemenea, pare să ajute la protejarea împotriva stresului oxidativ.

Quercetina se găsește într-o mare varietate de alimente și băuturi, inclusiv mere, fructe de pădure, ceai, ceapă și vin. Acest polifenol natural are flavonoide puternice despre care s-a demonstrat că prezintă proprietăți antiinflamatorii, antioxidante, anti-alergice și anticancerigene.

Quercetin Plus Vitamina C 500 mg

Se pare că susține producția normală de glutation, o moleculă cheie în procesul de detoxifiere al organismului și este, de asemenea, un inhibitor puternic al moleculelor inflamatorii care pot contribui la boli cronice. Quercetina este, de asemenea, cel mai abundent flavonoid alimentar și s-a dovedit că reduce creșterea anumitor tipuri de cancer și încetinește răspândirea tumorilor existente.

Studiile au indicat că o dietă bogată în quercetină poate ajuta la inhibarea proliferării celulelor canceroase de prostată. De asemenea, pare să aibă efecte benefice în reducerea simptomelor poliartritei reumatoide, cum ar fi rigiditatea matinală și durerea.

Compușii fenolici din quercetină par să ajute la absorbția vitaminei C. Aceștia acționează ca un agent osmotic, atragând apa în intestine pentru a promova regularitatea. Combinația de quercetină și vitamina C s-a dovedit a fi eficientă în scăderea colesterolului, scăderea riscului de boli cardiovasculare, ajutând la vindecarea rănilor, reducerea stresului oxidativ și îmbunătățirea funcției imunitare.

Într-un studiu clinic recent, participanții care au luat quercetină și vitamina C au avut niveluri mai mari de colesterol HDL „bun”, comparativ cu placebo. În plus, aveau trigliceride mai scăzute și un nivel îmbunătățit de lactat dehidrogenază, un indicator al daunelor celulare.

Sunt necesare mai multe cercetări, dar studiile pe animale indică faptul că quercetina are proprietăți de protecție a creierului și poate ajuta la reducerea riscului de boli neurodegenerative precum Alzheimer și boala Parkinson. Poate îmbunătăți memoria și cogniția, eventual prin promovarea biogenezei mitocondriale în creier. De asemenea, are activitate antispastică și stimulează oxidul nitric din organism, care ajută la circulația sângelui în creier.

Într-un studiu, persoanele care au luat 365 mg de quercetină agliconă de două ori pe zi au avut o mică scădere a tensiunii arteriale sistolice. Cu toate acestea, este important de reținut că quercetina nu a fost studiată pe oameni cu hipertensiune arterială ușoară. De asemenea, poate interfera cu unele medicamente prescrise pentru hipertensiune arterială, așa că este important să consultați un medic înainte de a lua suplimente de quercetină. De asemenea, persoanele care sunt însărcinate sau care alăptează nu ar trebui să ia quercetină. Acest lucru se datorează posibilului efect de stimulare a contracției uterine. Mai mult, poate interacționa cu anticoagulante (diluanți ai sângelui) și anumite medicamente pentru diabet și depresie. Prin urmare, oricine care ia orice medicament ar trebui să consulte un medic înainte de a încerca quercetina.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *